Boeken

Rust uit en geniet

Fijn dat u bij ons wilt overnachten!

Voor boekingen willen wij u vragen om een e-mail te versturen naar info@deboerverhuur.nl

Hieronder vindt u perioden terug waarin er in dit jaar nog ruimte beschikbaar is:

  • Tijdens de paas-, mei-, zomer-, herfst-, en kerstvakantie nog ruimte.
  • Liever Ameland bezoeken in 2024/2025? Geen probleem, ook voor 2024/2025 kunt u alvast boeken.
Stuur een e-mail

Extra informatie 'Onder de Pannen'

Het vakantiehuis wordt zowel per nacht als per meerdere nachten verhuurd. Op de dag van aankomst bent u vanaf 15:00 uur 's middags van harte welkom. Op de dag van vertrek dient u het vakantiehuis voor 10:00 's ochtends te verlaten.

Het vakantiehuis wordt verhuurd inclusief eindschoonmaak, energie en wifi. Een basishoeveelheid vaatwasser tabletten en wasmiddel capsules voor de wasmachine, theedoek en handdoek liggen al voor u klaar in het vakantiehuis. Beddengoed (bedden 90x200, dekbedden 140x200) en badhanddoeken verzorgen wij graag net als beddengoed voor de kinderbedjes.

In het vakantiehuis zijn meerdere kinderstoelen en kinderbedjes aanwezig. Er is een potje en een wc-verkleiner voor het jongere kind. Uw buggy kunt u gerust thuislaten. Ook is er een speelgoed aanwezig en liggen er een aantal gezelschapsspellen klaar. Vraag gerust naar wat u nog meer niet mee hoeft te nemen voor uw kind(eren).

Neemt u uw viervoeter(s) mee? Geen probleem. Het vakantiehuis is gesitueerd op loopafstand van bos en strand. In de grote omheinde tuin kan uitgebreid gespeeld worden. Voor uw viervoeter brengen wij een meerprijs in rekening. Vooraf dus wel even melden bij uw boekingsaanvraag.

Lekker BBQ'en op vakantie? De vaste buiten BBQ staat buiten voor u klaar. Op de loungeset of aan de picknicktafel kunt u buiten in de ruime tuin dineren onder het vuurtorenlicht.

Ook met uw elektrisch vervoer bent u aan het juiste adres bij De Boer Verhuur! Nabij de parkeerplaatsen is een stroomvoorziening zodat uw auto ook lekker even bij kan tanken op vakantie.

Huurtarieven vakantiehuis Onder de Pannen 2024

De standaard huurprijs bedraagt € 945,- per week inclusief eindschoonmaak en
boekingskosten.

Liever een kortere of juist een langere periode er tussenuit? Geen probleem. Wij doen u graag een persoonlijke aanbieding toekomen.

Tijdens de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie herfstvakantie en kerstvakantie rekenen wij een seizoenstoeslag  bovenop de standaard huurprijs.

  • De huurtarieven zijn exclusief toeristenbelasting (2024: € 2,- p.p.p.n);
  • Bedlinnen in combinatie met een badhanddoekset kosten  € 14,- per persoon per huurperiode;
  • Honden zijn in overleg toegestaan. Wel rekenen wij hiervoor een toeslag van € 50,- per hond.

De huursom dient minimaal een maand voorafgaand aan de huurperiode per bank te zijn betaald. Bij last minute boekingen, boeken binnen een maand voor vertrek, dient u de huursom na boeking direct te voldoen.

Op de verhuur van ons recreatie verblijf zijn onze algemene verhuur voorwaarden van toepassing.

Deze kunt u hier downloaden
Image

Bouw uw eigen kasteel….op het strand!